"Mulakan perniagaan bersama onexox

Tentang Perniagaan ONEXOX

ONE XOX Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat Bumiputera dan anak syarikat kepada XOX Berhad yang telah beroperasi sebagai Pengendali Rangkaian Mudah Alih Maya (MVNO) sejak tahun 2005.

ONE XOX Sdn Bhd yang telah ditubuhkan pada 2014, secara eksklusifnya membawa jenama ONEXOX bagi memasarkan produk XOX dengan pelan perkhidmatan mudah alih yang unik dan tersendiri.

CEO ONEXOX
En. Bobie Farid Shamsuddin
(CEO ONEXOX)
ONEXOX percaya akan model perniagaan yang cekap, telus dan sedaya upaya mematuhi tuntutan syariah untuk mempastikan kadar perkhidmatan adalah sangat berpatutan, tiada iklan-iklan yang mengelirukan serta tiada unsur-unsur caj tersembunyi dapat menarik minat dikalangan pelanggan-pelanggan perkhidmatan mudah alih yang sentiasa mencari alternatif penjimatan.

Di samping penawaran perkhidmatan yang sangat kompetitif, ONEXOX yang tidak mengamalkan pengiklanan secara terbuka telah membuka peluang perniagaan telekomunikasi ‘sebenar’ mampu milik kepada semua individu yang berminat dengan menawarkan insentif lumayan dan berpanjangan berkonsepkan perkongsian keuntungan syarikat.

ONEXOX mengalu-alukan semua pelanggan yang dahagakan penjimatan serta usahawan-usahawan yang sedang giat mencari peluang perniagaan untuk mencuba perkhidmatan telus tanpa caj tersembunyi dan memanfaatkan platform perniagaan yang ditawarkan.

“OUT THERE WE ARE ONE”

ONEXOX menawarkan pelan yang fleksibel bagi memenuhi keperluan telekomunikasi harian anda. Selain kadar biasa yang kompetitif, ONEXOX juga menawarkan lebih penjimatan ke atas kadar rendah apabila baki kredit di dalam Akaun Dedikasi (DA) digunakan.

 

 

 

 

 

 

 

Pengedar ONEXOX
ONEXOX menawarkan peluang perniagaan untuk anda dalam industri telekomunikasi. Jom sertai kami sebagai Pengedar ONEXOX untuk bersaing dengan syarikat gergasi lain dalam industri telekomunikasi ini.

Syarat Jadi Pengedar (Dealer) ONEXOX
Warganegara Malaysia
Berumur 18 tahun ke atas
Anda mestilah pengguna ONEXOX (jika belum jadi pengguna, sila daftar sebagai pengguna ONEXOX terlebih dahulu)

Bagaimana Untuk Menjadi Pengedar ONEXOX?
Sebelum anda layak mendaftar sebagai Dealer atau Pengedar ONEXOX, anda perlu Daftar sebagai Pengguna ONEXOX terlebih dahulu.


Anda boleh pilih Starter Pack NOMBOR BARU atau KEKALKAN NOMBOR LAMA (MNP).


Anda juga boleh daftar sebagai pengguna pelan ONEXOX BLACK.


Setelah anda sudah menjadi pengguna ONEXOX, anda boleh mendaftar sebagai Pengedar ONEXOX melalui dealer sama yang daftarkan simkad anda sebelum ini.
Pakej pengedar yang disediakan oleh ONEXOX ialah DEALER (RM478).

Patuh Shari’ah

 

 

 

 

 

 

 

Sijil Patuh Shari’ah ONEXOX

Close Menu
×
×

Cart